Venezuelské rumy, vyráběné od roku 1896 v Haciendě Santa Teresa a zrající systémem solera, jsou odborníky pokládány za naprostou špičku mezi třtinovými rumy.
Detailní popis produktu
Stručné info
Santa Teresa 1796 je rum z Venezuely destilovaný v palírně Hacienda Santa Teresa. Vyrábí se z melasy z cukrové třtiny. Destilace probíhá kombinovanou metodou na kolonových (Column Still) i kotlíkových přístrojích (Pot Still). Zraje po neurčitou dobu, v sudech po Bourbonu. Tento rum je nedoslazený (0-5g/l cukru).
Produktový text
Venezuelské rumy, vyráběné od roku 1896 v Haciendě Santa Teresa a zrající systémem solera, jsou odborníky pokládány za naprostou špičku mezi třtinovými rumy.
Ron Santa Teresa 1796 je dokonalou syntézou vynikajících rumů, trpělivě zrajících uvnitř systému solera, sestaveného z francouzských dubových sudů. Zde část uložených rumů navěky koluje a této části uložených rumů se říká „crianza“. V tomto prastarém procesu rum master pečlivě vybírá část „crianzy“, která potom zraje více než 15 let v limuzínských dubových sudech. Výsledkem je unikátní rum neobyčejných kvalit.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rum, Třtinové destiláty |
---|---|
Země: | Venezuela |
Druh: | Rum |
Surovina: | Melasa z cukrové třtiny |
Zraní: | Stařený |
Typ sudu: | Po Bourbonu |
Styl: | Nedoslazený / Bez aditiv |
Obsah alkoholu (%obj): | 40 |
Přesný typ sudu: | Bourbon cask |
Doba zrání: | Bez určení věku (NAS) |
Cukry: | 0-5g/l (neoficiální) |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.