PLANTERAY RUM PRESTIGE CELLAR jsou limitované, jednorázové edice dvakrát stařených rumů. Nejprve zrají v sudech po bourbonu v tropickém klimatu, poté jsou po moři přepraveny do jihozápadní Francie, kde dále zrají ve francouzských dubových sudech Ferrand podle jedinečné metody značky Plantera
Detailní popis produktu
Jak se vyrábí? Destilace a zrání
Planteray Single cask Jamaica HJC 1996 je rum z Jamajky destilovaný v palírně Long Pond a lahvovaný společností Planteray. Vyrábí se z melasy z cukrové třtiny. Destilace probíhá na kotlíkových přístrojích (Pot Still). Zraje po dobu min. 28 let, v sudech po Bourbonu a v sudech po Koňaku Pierre Ferrand. Rum není doslazený (0-5g/l cukru). Limitovaná Single cask edice je stáčena z jednoho sudu a bez ředění vodou.
Produktový text
PLANTERAY RUM PRESTIGE CELLAR jsou limitované, jednorázové edice dvakrát stařených rumů. Nejprve zrají v sudech po bourbonu v tropickém klimatu, poté jsou po moři přepraveny do jihozápadní Francie, kde dále zrají ve francouzských dubových sudech Ferrand podle jedinečné metody značky Planteray.
Master Blender Alexandre Gabriel každý rok osobně vybírá několik sudů ze své soukromé sbírky pro řadu Prestige Cellar.
PLANTERAY RUM – MASTER BLENDER Alexandre Gabriel vybírá každý sud individuálně, aby vynikla osobitost a charakter daného rumu. Pouze několik málo sudů je vybráno k lahvování v sudové síle do číslovaných lahví na míru – díky tomu se tyto limitované edice stávají skutečnými sběratelskými klenoty.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rum, Třtinové destiláty |
---|---|
Země: | Jamajka |
Druh: | Rum |
Surovina: | Melasa z cukrové třtiny |
Zraní: | Stařený |
Udání věku (roky): | 28 |
Typ sudu: | Po Bourbonu, Po Koňaku a Brandy |
Styl: | Nedoslazený / Bez aditiv |
Obsah alkoholu (%obj): | 58,7 |
Série: | Single cask |
Ročník: | 1996 |
Přesný typ sudu: | Bourbon cask, Pierre Ferrand Cognac cask |
Doba zrání: | 28 let |
Cukry: | 0-5g/l |
Vydání: | 2024 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.