J.M Rhum Millesime 2012 42,3% 0,7l

J.M Rhum Millésime 2012 je výjimečný ročníkový agricole rum z prestižního domu Rhum J.M, vyrobený výhradně z čerstvé šťávy cukrové třtiny sklízené v roce 2012. Tento rum zraje po dobu 10 let v sudech z amerického bílého dubu ve specifickém mikroklimatu na severu Martiniku, které mu propůjčuje jedinečnou komplexitu a eleganci.

2 040 Kč 2 914,29 Kč / 1 l
Dostupnost: Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
1.7.2025
J.M Rhum Millesime 2012 42,3% 0,7l
J.M Rhum Millesime 2012 42,3% 0,7l rum
📣 Novinka

Detailní popis produktu

Stručné info

J.M Rhum Millesime 2012 je agricole rum z Martiniku destilovaný v palírně Fonds-Préville. Vyrábí se z šťávy z cukrové třtiny. Destilace probíhá na kolonových přístrojích (Column still). Zraje po dobu min. 10 let, v sudech po Bourbonu. Tento rum je nedoslazený (0-5g/l cukru). Speciální edice destilovaná výhradně ze třtiny sklizené roku 2012.

Logo palírny rumu J.M Rhum

 

Produktový text

J.M Rhum Millésime 2012 je výjimečný ročníkový agricole rum z prestižního domu Rhum J.M, vyrobený výhradně z čerstvé šťávy cukrové třtiny sklízené v roce 2012. Tento rum zraje po dobu 10 let v sudech z amerického bílého dubu ve specifickém mikroklimatu na severu Martiniku, které mu propůjčuje jedinečnou komplexitu a eleganci.

Rum typu agricole AOC Martinique – nejvyšší označení kvality Ročníková edice – 100% třtinová šťáva z roku 2012 Zrání v dubových sudech 10 let – bez přidaného cukru Ideální pro pomalé popíjení nebo jako sběratelský kousek

Vůně: Jemná a vrstevnatá – tóny sušeného ovoce, vanilky, kůže, opečeného dubu a pražených ořechů

Chuť: Vyvážená a bohatá – nádech kandovaného ovoce, muškátového oříšku, karamelu, citrusové kůry a kakaa

Doplňkové parametry

Kategorie: Rum, Třtinové destiláty
Země: Martinik
Druh: Rum
Surovina: Šťáva z cukrové třtiny
Zraní: Stařený
Typ sudu: Po Bourbonu
Styl: Nedoslazený / Bez aditiv, Agricole
Obsah alkoholu (%obj): 42,3
Série: Limitka / Speciál
Přesný typ sudu: Bourbon cask
Doba zrání: 10 let
Cukry: 0-5g/l

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: