Limitovaná edice vzácného, vyzrálého rumu El Dorado Single Still Versailles z jihoamerické Guyany, nemíchaného a nefiltrovaného za studena. Tato edice potěší všechny ostřílené znalce rumů.
Detailní popis produktu
Limitovaná edice vzácného, vyzrálého rumu El Dorado Single Still Versailles z jihoamerické Guyany, nemíchaného a nefiltrovaného za studena. Tato edice potěší všechny ostřílené znalce rumů.
El Dorado Rum Single Still Versailles byl destilován kotlíkovou destilací a plněn do láhví v roce 2009. Destilace probíhala na destilačním zařízení „Wooden Single Pot Still“ z bývalé cukrové plantáže ve Versailles. Tento destilační přístroj pochází z Versailles Estate na západním břehu řeky Demerara. Dnes se nachází v komplexu Demerara Distillers Diamond a je jediným fungujícím zařízením tohoto druhu na světě. Tento excelentní rum zrál v sudech po bourbonu v tropických podmínkách jihoamerické Guyany ve sklepích společnosti více jak 12 let.
Plnění do lahví proběhlo v Guyaně, bez filtrace za studena s cílem zachovat jedinečný chuťový profil.
El Dorado Rum Single Still Versailles má atraktivní zlatě jantarovou barvu, jemně dobarvenou karamelem, velmi svůdné aroma vanilky, čokolády a cukrového karamelu, s lehkým dotykem lékořice. V chuti je teplý a suchý, hluboký, s dobrou vyvážeností sladkých tónů čokolády a jemným závěrem náznaků doutníků.
Vynikající až svůdný rum, příjemně kulatý, s dobrou vyvážeností alkoholu a originálním dozvukem.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Rum, Třtinové destiláty | 
|---|---|
| EAN: | 8715151960913 | 
| Druh destilátu: | Rum a Třtinové destiláty | 
| Země: | Guyana | 
| Druh: | Rum | 
| Surovina: | Melasa z cukrové třtiny | 
| Zraní: | Stařený | 
| Typ sudu: | Po Bourbonu | 
| Styl: | Nedoslazený / Bez aditiv | 
| Obsah alkoholu (%obj): | 40 | 
| Série: | Vintage | 
| Ročník: | 2009 | 
| Doba zrání: | 12 let (vypočítáno) | 
| Přesný typ sudu: | Bourbon cask | 
| Cukry: | 0-5g/l (neoficiální) | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 


 
                                                                                                                                    
            