Pohodové pití pro milovníky sladkého! Velmi sladký třtinový destilát z Filipín s tóny ovoce, připomínající spíše JoJo bonbóny než rum.



Detailní popis produktu
Stručné info
Don Papa Baroko je třtinový destilát, který se destiluje (podle dostupných informací) na Filipínách. Vzniká z melasy z cukrové třtiny. Nechává se zrát po neurčitou dobu v použitých sudech po bourbonu. Doslazuje se na přibližně 40g/l cukru (neoficiální zdroj).
Moje pocity z lahve
Don Papa byl pro svou hutně sladkou chuť jeden z nejoblíbenějších třtinových destilátů na našem trhu. V roce 2021 však přišla změna receptury, přičemž se omezilo doslazování z cca 40g/l cukru na "pouhých" 19g/l. Obrovská tragédie, kterou spousty lidí oplakalo... pokud jsi jedním z nich tak nezoufej a kup si Don Papa Baroko! Právě Baroko je totiž reakce značky na úpravu originálního modelu a vychází z původní receptury Don Papa.
Don Papa Baroko je prostě pohodové pitíčko pro milovníky sladkého. Intenzivní sladký charakter je spíše užitečný jako stahovač kalhotek... Ale ocení ho i muži! Jen od toho nečekej obohacující rumový zážitek, prostě si vychutnej fajn chvíle a zalepený jazyk se sladkou prasárnou.
Tvůj Mates, Pojď na Panáka
Jak mi chutná?
Když jsem poprvé ochutnal Don Papa Baroko, přirovnal jsem ho k JoJo bonbónům. A zatím si stojím. Jeho chuť je opravdu neuvěřitelně sladká, s takovou tou výraznou umělotinou, a podkresem jakoby ovocných tónů. Na závěru se snaží ukázat trochu dřevitost, ale hromada třtinového cukru ji opět zadupe hluboko do podvědomí.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Rum, Třtinové destiláty |
|---|---|
| EAN: | 4809015157480 |
| Druh destilátu: | Rum a Třtinové destiláty |
| Země: | Filipíny |
| Druh: | Třtinový destilát |
| Surovina: | Melasa z cukrové třtiny |
| Zraní: | Stařený |
| Styl: | Doslazený |
| Obsah alkoholu (%obj): | 40 |
| Doba zrání: | Bez určení věku (NAS) |
| Přesný typ sudu: | Neurčeno |
| Cukry: | 40g/l (neoficiální) |
RUMY z celého světa, které stojí za ochutnání
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.



