Black Tot Finest Caribbean je inspirován historickým blendem námořnického rumu, který byl upraven pro chutě současnosti. Je hluboký a komplexní, s tóny tropického ovoce, kávy a čokolády.
Detailní popis produktu
Jak se vyrábí? Destilace a zrání
Black Tot je blend rumů z Guyany, Barbadosu a Jamajky. Vyrábí se z melasy z cukrové třtiny. Destilace probíhá kombinovaně na kolonových přístrojích (Column Still) a dřevěných kotlíkových přístrojích (Pot Still). Zraje po dobu min. 3 let, v sudech po Bourbonu. Rum není doslazený (0-5g/l cukru).
Produktový text
Black Tot Finest Caribbean je inspirován historickým blendem námořnického rumu, který byl upraven pro chutě současnosti. Je hluboký a komplexní, s tóny tropického ovoce, kávy a čokolády.
Jde o blend rumů z Guyany, Barbadosu a Jamajky, jejichž vstupní surovinou je melasa. Po destilaci rumy zrají v místě původu, tedy v tropickém prostředí, v 220litrových dubových sudech po bourbonu. Do rumu se nepřidává cukr a není filtrován zastudena.
Blend se skládá z:
40 % 3-5letého rumu z Guyany, vyrobeného kotlíkovou a kolonovou destilací
25 % 5letého rumu z Barbadosu, vyrobeného kotlíkovou a kolonovou destilací
20 % nezrajícího rumu z Guyany, vyrobeného kotlíkovou a kolonovou destilací
5 % 3letého vysokoesterového rumu z Jamajky, vyrobeného kotlíkovou destilací
Aroma: závany tropického ananasu, manga a melounu, spolu s tóny karibských sladkostí
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Rum, Třtinové destiláty |
|---|---|
| EAN: | 5060532806100 |
| Dárkový výběr: | 💸 Top do 1 000 Kč |
| Druh destilátu: | Rum a Třtinové destiláty |
| Země: | Barbados, Guyana, Jamajka |
| Druh: | Rum |
| Surovina: | Melasa z cukrové třtiny |
| Zraní: | Stařený |
| Typ sudu: | Po Bourbonu |
| Styl: | Nedoslazený / Bez aditiv |
| Obsah alkoholu (%obj): | 46,2 |
| Doba zrání: | 3 roky |
| Přesný typ sudu: | Bourbon cask |
| Cukry: | 0-5g/l |
| Položka byla vyprodána… | |
Moje nejoblíbenější rumy do 1 000 Kč
moje top 4 rumy do 1000 Kč
TOP 10 Vánočních dárků pro milovníky RUMU!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.



