Kreativitě se meze nekladou, o čemž svědčí i nezaměnitelný rum z ostrova Martinik, který se nachází ve Francouzských Antilách. Jedná se o novinku Bellamy’s Reserve Martinique Pear Cask Finish.
Detailní popis produktu
Jak se vyrábí? Destilace a zrání
Bellamys reserve French Antilles Pear cask je rum z Martiniku, lahvovaný společností Bellamy's reserve. Vyrábí se z šťávy z cukrové třtiny. Destilace probíhá na kolonových přístrojích (Column Still). Zraje po dobu min. 4 let, v sudech po Bourbonu a dozrává 1-3 měsíce v sudech po Hruškové brandy ze Slovinska. Rum není doslazený (0-5g/l cukru).
Produktový text
Kreativitě se meze nekladou, o čemž svědčí i nezaměnitelný rum z ostrova Martinik, který se nachází ve Francouzských Antilách. Jedná se o novinku Bellamy’s Reserve Martinique Pear Cask Finish.
Rum Bellamy’s Reserve Martinique Pear Cask Finish si zaslouží pozornost každého milovníka rumu. S trochou přimhouření oka ho můžeme zařadit do kategorie Rhum Agricole, což znamená, že je vyroben z čerstvé šťávy z cukrové třtiny. Tento rum také neobsahuje žádný cukr, což dává vyniknout jeho krásnému charakteru.
Bellamy’s Reserve Martinique Pear Cask Finish nejprve zrál 4 roky v sudech po bourbonu na francouzských Antilách na ostrově Martinik. Poté byl převezen do Německa, kde strávil několik měsíců v sudech z hruškového dřeva, což tomuto rumovému skvostu dodalo nezaměnitelnou chuť. Má tmavou jantarovou barvu. Vůně je jemně dřevitá s tóny sušeného ovoce. Chuť je suchá, ale vyvážená. Cítíte v ní vanilku, výraznou chuť hrušky, dřevo a bobulové ovoce. Do lahví se plní s obsahem alkoholu 43 %.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rum, Třtinové destiláty |
---|---|
EAN: | 4260252379569 |
Země: | Martinik |
Druh: | Rum |
Surovina: | Šťáva z cukrové třtiny |
Zraní: | Stařený |
Udání věku (roky): | 4 |
Typ sudu: | Po Bourbonu, Po Ovocném destilátu |
Styl: | Nedoslazený / Bez aditiv |
Obsah alkoholu (%obj): | 43 |
Přesný typ sudu: | Bourbon cask, Pear brandy cask |
Doba zrání: | 4 roky |
Cukry: | 0-5g/l |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.