Teremana Anejo, zrající nejméně 12 měsíců v sudech z amerického dubu, ve kterých byl dříve skladován bourbon, se vyznačuje bohatými, hřejivými tóny dubového dřeva, vanilky a pražené agáve, s jemně sladkým a komplexním závěrem.
Detailní popis produktu
Jak se vyrábí? Destilace a zrání
Teremana Anejo je mexická Tequila 100% destilovaná v palírně Destileria Teremana De Agave (NOM-1613) v regionu Jalisco. Vyrábí se z 100% modré agáve (Agave Weber). Destilace probíhá dvakrát na měděných kotlíkových přístrojích (Pot Still). Je stařená po dobu min. 12 měsíců v sudech po Americké whisky. Tequila je bez aditiv a není doslazená (neoficiální).
Produktový text
Teremana Anejo, zrající nejméně 12 měsíců v sudech z amerického dubu, ve kterých byl dříve skladován bourbon, se vyznačuje bohatými, hřejivými tóny dubového dřeva, vanilky a pražené agáve, s jemně sladkým a komplexním závěrem.
Ideální pro znalce, kteří oceňují hloubku a eleganci.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Mezcal, Tequila, Agáve destiláty |
|---|---|
| EAN: | 7503028799220 |
| Druh destilátu: | Tequila a Agáve destiláty |
| Země: | Mexiko |
| Region: | Jalisco |
| Druh: | Tequila 100% |
| Surovina: | Agave Weber |
| Zraní: | Stařený |
| Udání věku (roky): | 1 |
| Typ sudu: | Po Whisky |
| Styl: | Doslazený |
| Obsah alkoholu (%obj): | 40 |
| Přesný typ sudu: | American Whisky cask |
| Doba zrání: | 1 rok |
| NOM: | 1613 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.



